Gyakran találkoztam olyan érdeklődőkkel, akiknek a legnagyobb aggodalma az volt, hogy a weboldalához nincsenek képei és anélkül lehet-e weboldalt készíteni.

Természetesen a képek nem kötelezőek egy weboldal felépítéséhez, de erősen ajánlott. Vannak ugyan speciális weboldalak, melyek nem igényelnek látványos képeket, azonban a legtöbb weboldal már elképzelhetetlen képek nélkül. A vizuális élmény az, ami elsőként a weboldalunk látogatói figyelmét felkelti. Persze van egy határ, például egy értékesítési oldalnál, ahol a túldizájnolt kinézet már ez eladás rovására is mehet.

A képek tehát a legtöbb weboldal elengedhetetlen kellékei, azonban az is érthető, ha egy kezdő, vagy kisebb költségvetésű vállalkozás nem szeretne sokat költeni a kezdetekben.

Az interneten számtalan képet találhatunk, melyek a weboldalunk témájához tökéletesen igazodnak. A legtöbb esetben azonban a képekért vagy fizetni kell, vagy ha le is tudja menteni, akár jogi következményekkel is járhat.

Vannak azonban olyan webhelyek, ahonnan teljesen ingyenesen, jogi következmények nélkül lehet letölteni számtalan témakörben szebbnél-szebb képet. Ügyfeleinknek ebben természetesen segítünk.

A Weboldalra Fel! oldalunkat is többségében ingyenes képek felhasználásával készítettük épp azért, hogy látható legyen, hogy így is elkészülhet egy weboldal.

Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a legjobb megoldás a saját képek használata, melyekkel egyedivé teheti weboldalát és elkerülheti azt, hogy más weboldalakkal egyező tartalma legyen.

 

További hasznos oldalak, szolgáltatások:

  • Webáruház készítés árakat, díjcsomagokat ide klikkelve talál.
  • Weboldal készítéssel kapcsolatos információkat, árakat ide klikkelve talál.
  • Weboldalhoz, webáruházhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat ide klikkleve talál.
  • Keresőoptimalizálással kapcsolatos információkat, árakat  ide klikkleve talál.
  • Google Ads hirdetésekkel kapcsolatos információkat, árakat ide klikkleve talál.

 

A Weboldalra Fel! által javasolt tárhelyszolgáltatók: Tárhelypark, Maxer Hosting, UNAS

 

Sebestyén Attila

info[kukac]weboldalrafel.hu

+36 30 813 2510

Weboldalra fel - Weboldal, webáruház készítés, keresőoptimalizálás, hirdetés